Media Sosial

Apple

Kılıçdaroğlu için “Mekan bastı” diyen Süleyman Soylu’ya ateş püskürdü! “Sen sıranı bekle!”


Yurttaş TV adlı kanal tarafından yayınlanlanan bu Bu video Youtube internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu videonun hukuki muhatabı kanal sahibidir. kanallar ile ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, enflasyon rakamları açıklandıktan sonra TÜİK’e giden ve içeri alınmadığı için kurumun önünde açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise Soylu’ya çok sert ifadelerle yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kasım ayı ve yıllık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) gitti. Randevusu olmadığı için içeri alınmayan Kılıçdaoğlu, kurum önünde açıklama yaptı.

BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN
👇
https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join

#tüik #kemalkılıçdaroğlu #süleymansoylu #enginözkoç #haber #haberler #haberizle #chp #cumhuriyethalkpartisi

Kılıçdaroğlu için “Mekan bastı” diyen Süleyman Soylu’ya ateş püskürdü! “Sen sıranı bekle!” yazısı ilk önce Yeni İstiklal üzerinde ortaya çıktı.



Yeni İstiklal

https://ift.tt/3Elg1IZ

https://ift.tt/3EgTBIG
Yorum Gönder

Yorum Gönder